BLI FÖRFATTARE

Har du en bokidé? Drömmer du om att skriva egen bok och vill bli författare? Vill du ge ut en egen bok? Söker du förlag till din bok? Etropa Publishing gör verklighet av dina drömmar! Vi ger ut självhjälpsböcker inom Företagande och Livsstil. Dessa böcker ger ett stort värde för läsaren och är lite dyrare än skönlitteratur.

Har du en speciell hobby du är bra på eller en talang (det har vi alla)? Då kan vi hjälpa dig nå ut med din kunskap till hjälp för andra.

T. ex. kan du skriva en bok om biodling, yoga, fitness, att renovera hus, matlagning etc. Du förstår idén. Ja listan kan göras lång. Det finns många som skulle vilja ta del av din kunskap inom sin hobby, sitt intresse, som företagare eller för personlig utveckling.

Vi söker nya författare och vi kan publicera ditt manus inom både Sverige och utomlands. Vi publicerar e-böcker men kan även göra din bok som ljudbok och tryckt bok. Förlaget sköter allt förarbete till försäljning och distribution eller erbjuder de tjänster du behöver om du vill ge ut din bok själv.

Vi är ett litet och personligt e-boksförlag som står bakom dig samtidigt som du själv styr och behåller alla rättigheter till ditt verk. Du får allt stöd du behöver för att nå ut till miljoner potentiella köpare! Vi kan även marknadsföra din befintliga bok i vår e-bokhandel.

Välkommen med ditt manus!

 

Etropa Publishing – Bjärred – Sweden – support@etropapublishing.se

Få GRATIS e-böcker
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Få GRATIS e-böcker och info om rabatter och nya utgivningar.
Din e-postadress hålls strikt privat och du får inte spam! Avregistrera närsomhelst.