E-BOKFÖRLAG

Etropa Publishing är en E-bokshop och ett E-bokförlag som främst ger ut författares e-böcker inom personlig utveckling, företagande och livsstil i form av självhjälpsböcker och affärslitteratur.

Etropa Publishing E-bokförlag kan även ge ut din e-bok som ljudbok och tryckt bok. Vi erbjuder olika Författarpaket och Förlagstjänster beroende på om du vill att förlaget sköter allt förarbete eller om du själv vill sköta det mesta och ge ut din bok på egen hand. Se under Författartjänster.

Du kan marknadsföra din befintliga e-bok/ljudbok/bok hos oss, låta oss publicera din färdiga e-bok eller låta oss sköta allt förarbete till försäljning. Du erhåller 100 % av vinsten på försäljning efter avdrag av distributionsavgift och produktionskostnad vilket uppgår till 10-20 % av f-priset. Vinsten utbetalas till dig kvartalsvis. Du behåller alla rättigheter till din bok och bestämmer själv f-priset. Förlaget tar en engångskostnad för att ge ut din bok.

Etropa Publishing E-bokförlag publicerar och distribuerar e-böcker till bokhandlare och återförsäljare i Norden och internationellt. I Sverige publicerar förlaget din e-bok i standardformatet epub som anpassar sig till läsarens skärmstorlek och låter läsaren ändra storlek och typsnitt själv efter behov.

Förlaget har avtal med Bokinfo som gör din bok synlig för cirka 400 återförsäljare i Sverige och Norden. Alla e-böcker kopieringsskyddas med vattenmärkning, vilket innebär att kundens persondata sparas i e-boken. E-böckerna kan läsas med nedladdat program på dator, mobiler, surfplattor etc.

Förlagets korrekturläsare granskar och utför teknisk korrektur av varje konvertering.

För publicering i utlandet har vi avtal med Amazon och din e-bok konverteras till Kindleformat och/eller tryckt bok för försäljning på Amazons marknadsplatser samt internationella bokhandlare och återförsäljare.

Vi kan publicera din färdiga bok eller ta hand om allt förarbete till marknadsföring och försäljning inom Norden, Europa, USA och Kanada med miljoner potentiella köpare. Vi erbjuder även översättning av din bok till engelska och en rad olika språk.

Kampanjer

Du kan erbjuda din nyutgivna e-bok för 0 kr under ett visst antal dagar för att snabbt bygga upp en läsarskara och sprida din bok på ett effektivt sätt för högre rankning och recensioner.

Ljudbok

Vi skapar din ljudbok från inläsning till publicering och gör din ljudbok hörd och ser till att den strömmas hos en rad prenumerationstjänster i Sverige. Om du har en färdig inspelning skickar du in den för publicering

Etropa Publishing – Karlskrona – Sweden – support@etropapublishing.se

Få GRATIS e-böcker
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Få GRATIS e-böcker och info om rabatter och nya utgivningar.
Din e-postadress hålls strikt privat och du får inte spam! Avregistrera närsomhelst.