FÖRFATTARPAKET

Vi gör verklighet av dina författardrömmar! Du väljer själv om du vill investera i en riktigt professionell bok eller vill göra det mesta själv. Välj bland våra författarpaket eller från våra tjänster.

 

BASIC: Förlaget publicerar din färdiga e-bok/ ljudbok och konverterar den till passande format. Din e-bok registreras hos bokhandlare och bibliotek genom vår samarbetspartner och finns tillgänglig i hela Norden. Vi ordnar med ISBN, pliktexemplar och distribution. Vi marknadsför din e-bok/ljudbok i vår shop och länkar till din hemsida/blogg för köp. Du får även en egen shop som du kan placera på din hemsida, blogg eller på sociala medier etc. där du kan sälja din e-bok/tryckta bok över hela världen. Du får 100 % av nettointäkten på all försäljning till bokhandlare som utbetalas kvartalsvis. Du har alla rättigheter till ditt verk och bestämmer själv f-priset på din bok.

Kostnad: 795 kr

 

PREMIUM: Förlaget sköter allt med din e-bok! Du skickar din digitala fil med ditt manus till oss och vi sköter all bearbetning, försäljning och distribution till svenska och internationella bokhandlare. I Premiumpaketet ingår:

-Språkgranskning

-Korrekturläsning

-Redigering

-Formgivning

-Formatering och konvertering till Epub och Kindle

-Omslag

-ISBN

-Pliktexemplar

-Marknadsföring hos svenska e-bokhandlare och bibliotek samt internationellt hos Amazon i USA och Europa.

-Marknadsföring i vår bokshop och på Facebook

Du får 100 % i författarhonorar av nettovinsten på all försäljning. Vi tar bara en engångskostnad enligt nedan. Ditt honorar utbetalas kvartalsvis. Du innehar alla rättigheter till ditt verk och bestämmer själv förlagspriset på din bok.

Kostnad: 3 995 kr

Vi kan även översätta din e-bok till engelska m.fl. språk mot extra kostnad. Se under Förlagstjänster.

 

PLUS: E-bok och tryckt bok: Vill du även få din e-bok tryckt, ingår samma som ovan men det tillkommer en engångskostnad om 1 495 kr plus tryckkostnad och distributionsavgift per bok. Din bok trycks digitalt med s.k. print-on demand teknik som innebär att boken trycks efterhand som den säljs. Du behöver således inte ligga ute med pengar i förhand eller hålla böcker på lager. Vi samarbetar med tryckeri i både Sverige och utomlands. Gå till sidan Print-on demand tryck för förslag på format och priser.

Alla avgifter betalas till oss i förskott innan vi påbörjar arbetet med din bok. Välkommen med ditt manus!

Etropa Publishing – Bjärred – Sweden – support@etropapublishing.se

Få GRATIS e-böcker
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Få GRATIS e-böcker och info om rabatter och nya utgivningar.
Din e-postadress hålls strikt privat och du får inte spam! Avregistrera närsomhelst.