Om att komma i form

E-böcker träning och Fitness

I strävan att bedriva ett komplett och lyckligt liv, ska sinne, kropp och själ alltid vara i total balans och harmoni. Detta kan endast uppnås när alla tre medvetet övervägs allting från att prova nya livsmedel till att göra livsförändrande beslut. Att upprätthålla balansen av alla tre är avgörande för ett lyckligt och meningsfullt liv.

Alla vet att god hälsa är något att uppskatta och respektera, men få gör en medveten vana av att uppmärksamma deras hälsa tills den röda flaggan visas som i de flesta fall betyder verkligen dåliga hälsotillstånd.

 

Hälsosam kost

Att hålla en hälsosam kost och livsstil från mycket ung ålder gynnar dig,mestadels på grund av att procentuella andelen ohälsa hålls till ett minimum. I jakten på välbefinnande är livsstil och kostvanor att tas särskild hänsyn där egna val spelar en viktig roll för att garantera dess framgång.

Detta betyder inte att man är förbjuden att åtnjuta saker ibland som kan anses vara dåliga val men istället betonar den disciplin som krävs till håller dessa ”sötsaker” till ett minimum och under kontroll.

Därigenom kontrolleras och undviks risken för att uppleva kroniska sjukdomar, skador och att bli sjuk i största allmänhet kraftigt. Det är mycket möjligt att njuta av en god livskvalitet under hela livslängden. Således finns det ett stort behov att utforska detta ämne, för att förstå och anta om möjligt de rekommendationer som föreslås genom forskning och studier av dem som är experter inom hälsa.

Det finns en hel del material för alla typer av individuell livsstil och kost scenarier och allt man behöver göra är att hitta en eller en kombination av stilar som passar de flesta i tid och personens behov.

 

© Etropa Publishing

Läs mer i e-boken Fitness Fundamentals

 

 

 

 

 

 

Få GRATIS e-böcker
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Få GRATIS e-böcker och info om rabatter och nya utgivningar.
Din e-postadress hålls strikt privat och du får inte spam! Avregistrera närsomhelst.

Lämna ett svar

error

Gillar du denna sidan? Sprid gärna ordet :)

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro