OM ETROPA PUBLISHING

Välkommen till Etropa Publishing E-bokförlag & E-bokhandel.

Etropa Publishing är ett litet enmans e-bokförlag som ger ut egna böcker inom Livsstil och Personlig utveckling. Förlaget producerar och publicerar även egenutgivares böcker samt köper in engelska självhjälpsböcker. 

Etropa Publishing driver också e-bokhandel med försäljning av e-böcker, ljudböcker och videokurser. Våra böcker ger inspiration, kunskap, löser problem och hjälper helt enkelt människor att göra livet lite enklare och intressantare.

I vår digitala ebokhandel kan du köpa digitala produkter som speciellt utvalda svenska och engelska e-böcker, ljudböcker och digitala videos. Även onlinekurser kommer fram igenom. Vi säljer både äldre och nya titlar, främst lättlästa självhjälps- e böcker på engelska.

Alla e-böcker och ljudböcker som du köper från Etropa Publishing använder sig av öppna standarder som Pdf, ePub-formatet och mp3, så att du som kund inte är låst till någon speciell plattform eller e-boksläsare för att kunna läsa dina e-böcker. Du kan gratis ladda ner Adobe Digital Editions och upplev dina e-böcker i det mest optimala formatet för alla dina e-böcker på alla dina enhetet, PC, Mac, plattor och mobiler. 

 

På vår hemsida kan du också få din egen artikel eller bok publicerad med en länk till din hemsida/blogg mot en engångsavgift.

 

Etropa Publishings vision är att ge ut böcker som ofta saknas i bokhandeln. Vi fokuserar på självhjälpsböcker om livsstil och personlig utveckling –  som ger ett stort värde för våra läsare. Personlig utveckling är en stor genre för oss.

 

Etropa Publishing – Karlskrona – Sweden – support@etropapublishing.se

Få GRATIS e-böcker
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Få GRATIS e-böcker och info om rabatter och nya utgivningar.
Din e-postadress hålls strikt privat och du får inte spam! Avregistrera närsomhelst.