Utnyttja kraften i Attraktionslagen

The Law of Attraction

Alla människor är omgivna av en tankeatmosfär… Genom denna kraft drar vi antingen in något eller tvingar något tillbaka. Lika dras till lika och… vi drar in exakt vad vi har i åtanke och vad vi är i sinnet.

Attraktionslagen är den princip genom vilken du attraherar in det i ditt liv som är i vibrationell anpassning med din medvetenhet; Attraktionslagen är dina tankar, känslor, åsikter och attityder, oavsett om du är uppmärksam på dem eller inte.

Det är därför utgångspunkten på vägen till att framgångsrikt och medvetet manifestera dina önskningar, att bli medveten om de tankar och känslor som producerar din erfarenhet och ta ansvar för din verklighet.

Att ta ansvar för ditt liv utan dömande är både stärkande och befriande. När du förstår att du är källan, inte föremålet för din existens, har du möjlighet att förändra den.

 

Ge din önskan näring

Önskan andas liv till dina drömmar och ger bränsle till din fantasi och förväntan. När du sammankopplar med din önskan, lyser din fantasi, liksom alla goda tankar och övertygelser om ditt mål. Om du vill samverka med önskan du har för ditt mål, bara fråga dig själv ”varför önskar jag detta”? När du svarar på varför, flödar dina passioner och känslor och din fantasi strömmar.

När du föreställer dig din önskan, engagera din fantasi genom att använda alla dina sinnen. Tänk inte bara visualiseringar, utan även ljud, texturer, dofter och smaker av dina drömmar att besannas. Ännu mer påtagligt, tänk på känslorna av resultatet du letar efter, eftersom dessa innehåller den starkaste magnetiska kraften för att uppfylla dina önskningar. Hur du känner och vad du tror, kommer att besluta om du ska lyckas dra in det eller inte.

För att framgångsrikt attrahera in dina önskningar är det viktigt att dina känslor är i samklang med dem. Om du till exempel önskar en glad kärleksfull relation men bär negativa känslor om det motsatta könet, om kärlek eller om dig själv för den delen, kommer du att producera motsatt resultat.

 

Tänk positivt på det du vill ha i ditt liv

Ge näring åt dina ambitioner, inte din oro. Ge näring åt dina framgångar, inte dina misslyckanden. Dina idéer, trosuppfattningar och ditt fokus och hur du utnyttjar dessa är riktgivande. De är på väg någonstans. Om de mår bra, så blir din destination också bra.

Din värld är en manifestation och förlängning av helheten av ditt sinne, holografiskt av din medvetenhet. Det är också en plattform och inkörsport som universum kan förmedla med dig via tecken, signaler och viskningar i ditt dagliga liv som tjänar som pilar och pådrivare för att vägleda och hjälpa dig på din väg.

Uppmärksamma och var tacksam för kärleken och godheten i din värld och din tacksamhet kommer att öppna upp för att få det på en helt ny nivå, utöver att bjuda in mer av samma sak i ditt liv. När du öppnar upp för att få gåvor och frikostighet som redan finns i ditt liv, kommer du att bli mer öppen för nya gåvor, kärlek och framgångar i ditt liv.

Läs mer i Law of Attraction

Law of attraction

Få GRATIS e-böcker
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Få GRATIS e-böcker och info om rabatter och nya utgivningar.
Din e-postadress hålls strikt privat och du får inte spam! Avregistrera närsomhelst.
error

Gillar du denna sidan? Sprid gärna ordet :)

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro